За нас

Дружеството е създадено през 2002 г. Ние сме фирма, която 15 години работи възможно най-близо до хората, професионално и с високо квалифициран персонал. Основната дейност на БЕК  ИНТЕРНЕШАНЪЛ  е да Ви запознае с новите тендеции свързани с природосъобразния начин на живот. В основата на успеха е безспорната лидерска позиция в презентирането на стоки и продукти, които са свързани с  магнитотерапията,масаж,матраци,топери,завивки,мемори възглавници,различни аксесоари и природосъобразни продукти. Заложен е стремежът за предлагане на високо качество и прилагане на последните технологични нововъведения във всеки дом. 

Търговските представители в  BECK се стремят да Ви представят по най-добрия и достъпен начин качествените ни продукти, които знаем, че ще Ви осигурят хармонията, от която всеки се нуждае и търси.

Фирма БЕК  ИНТЕРНЕШАНЪЛ  е безспорен лидер на пазара и доказателство за това са хилядите клиенти,които ни се довериха и се погрижиха за себе си чрез използването на нашите продукти.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки