За нас

Дружеството е създадено през 2002 г. Ние сме фирма, която близо 20 години работи възможно най-близо до хората, професионално и с високо квалифициран персонал. Основната дейност на БЕК  ИНТЕРНЕШАНЪЛ ООД е да Ви запознае с новите тендеции свързани с природосъобразния начин на живот. В основата на успеха е безспорната лидерска позиция в презентирането на стоки и продукти, които са свързани с  магнитотерапията,масаж,матраци,топери,завивки,мемори възглавници,различни аксесоари и природосъобразни продукти. Заложен е стремежът за предлагане на високо качество и прилагане на последните  нововъведения във всеки дом. 

Търговските представители в  BECK се стремят да Ви представят по най-добрия и достъпен начин качествените ни продукти, които знаем, че ще Ви осигурят хармонията, от която всеки се нуждае и търси.

Фирма БЕК  ИНТЕРНЕШАНЪЛ ООД е безспорен лидер на пазара и доказателство за това са хилядите клиенти,които ни се довериха и се погрижиха за себе си чрез използването на нашите продукти.

 

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки