Блог

Защо добрият сън е важен за Вас и семейството Ви !

Защо добрият сън е важен за Вас и семейството Ви !

Сънят е важен за самия живот.

Не можете да имате силно сърце, здрав ум и устойчива  нервна система, ако не получавате недостатъчно добър и отморяващ сън. Той е повече необходим от храната. Никой не може да се въздържа от сън в продължение на няколко дни без странични ефекти. А от колко сън се нуждаем?

Повечето хора се нуждаят от 7-8 часа сън всяка нощ. Може да се струва странно на някои, но недоспиването, късното лягане, липсата на достатъчно часове сън, ранното ставане, неспокойният сън през нощта, честото будене – всички тези смущения в съня предизвикват сериозни сърдечни проблеми.
Когато стане дума за добър сън, хората обикновено се сещат само за формата и удобството на леглото. Но, освен леглото, има и други фактори, които правят спането пълноценно. В по-голямата част от нашите продукти, основно място заема чистата мериносова вълна, както за направа на текстилни изделия, така и с терапевтично-профилактична  цел. Текстилът, който използваме при изработка на нашите продукти е от най-високо качество.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ЗДРАВЕТО-НАЧИН НА ЖИВОТ

ЗДРАВЕТО-НАЧИН НА ЖИВОТ

Защо добрият сън е важен за Вас и семейството Ви !

ЗАЩО ДОБРИЯ СЪН Е ВАЖЕН ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВОТО ВИ !

Сънят е важен за самия живот. Не можете да имате силно сърце, здрав ум и устойчива  нервна система, ако не получавате недостатъчно добър и отморяващ сън. Той е повече необходим от храната. Ни Сънят е важен за самия живот. Не можете да имате силно сърце, здрав ум и устойчива  нервна система, ако не получавате недостатъчно добър и отморяващ сън. Той е повече необходим от храната. Ни 2018-02-16T16:32:27+02:00 Защо добрият сън е важен за Вас и семейството Ви !

<p><strong>Сънят е важен за самия живот.</strong></p> <p>Не можете да имате силно сърце, здрав ум и устойчива&nbsp; нервна система, ако не получавате недостатъчно добър и отморяващ&nbsp;<strong>сън</strong>. Той е повече необходим от храната. Никой не може да се въздържа от сън в продължение на няколко дни без странични ефекти. А от колко сън се нуждаем?</p> <p>Повечето хора се нуждаят от 7-8 часа&nbsp;<strong>сън</strong>&nbsp;всяка нощ. Може да се струва странно на някои, но недоспиването, късното лягане, липсата на достатъчно часове сън, ранното ставане, неспокойният сън през нощта, честото будене &ndash; всички тези смущения в съня предизвикват сериозни сърдечни проблеми.<br /> Когато стане дума за добър сън, хората обикновено се сещат само за формата и удобството на леглото. Но, освен леглото, има и други фактори, които правят спането пълноценно. В по-голямата част от нашите продукти, основно място заема чистата мериносова вълна, както за направа на текстилни изделия, така и с терапевтично-профилактична&nbsp; цел. Текстилът, който използваме при изработка на нашите продукти е от най-високо качество.</p> <p>&nbsp;</p>

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки